HTML

5 hónap belgiumban

ide posztolom a belgiumi élményekről készült beszámolóimat

Friss topikok

Címkék

2011_12_29_Ismét Belga

2011.12.29. 14:35 | elstimate | Szólj hozzá!

Sziasztok!

Ismét Belgiumban vagyok.
Családi környezetben Karácsonyoztam szerencsére, és immáron újult erővel folytatom a projektet, aminek Január 18-án lesz a bemutatója a cég és az iskolai koordinátorom előtt.

NIK-es ismerőseim értik a következő sorokat:

A projektben jelenleg a kliens/szerver kommunikációt valósítom meg, a jelen elképzelésem szerint egy remoting service által, interface-en keresztül megvalósított publikált metódus fogja végezni a kliens-> szerver és szerver->kliens adatszinkronizálást.

Eddig biztatóan haladok, bár kihívásokkal teli.

A belga télről általánosan elmondhatom, hogy főleg itt, Kortrijk városában sokkal enyhébb, mint Mo-on, köszönhetően a tenger közelségének. A felhőzet változékony, nem ritkán a nap is megmutatja magát.

Brüsszel felé repülve nagyon szép látvány volt az összefüggő felhőtakaró felett repülni naplementekor. mintha narancs szósszal öntöttek volna le egy hatalmas joghurt tengert...

És nemsokára itt a szilveszter, amit már várunk és készülünk rá a kintiekkel.

... azon morfondírozom, hogy megtöröm a hagyományt, és nem pezsgőzök szilveszterkor, csak belga söröket iszok...

 

Jók legyetek!

Zsolti

A bejegyzés trackback címe:

https://belgabeka.blog.hu/api/trackback/id/tr203504358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása